Υποψήφιος Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών

Μαζί για το Νότο που θέλουμε!

Το μεγάλο ψέμα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ένα ένα τα ψέματα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη βγαίνουν στην επιφάνεια πείθοντας και τους πιο δύσπιστους για το τι συμβαίνει στην χώρα μας.

Είναι απορίας άξιο ότι μόνο 1.788 αιτήσεις ευάλωτων δανειοληπτών ουσιαστικά έχουν λάβει το “πράσινο φως” για την επιδότηση της δόσης του δανείου τους (θα επιδοτούνται με το 50% της διαφοράς κάθε τρέχουσας δόσης). Οι εξαγγελίες του κ.Σταϊκούρα για κάλυψη περίπου 30.000 δανειοληπτών πέφτουν στο κενό ενώ το πρόβλημα συνεχίζει να ταλανίζει πάνω από 400.000 συνολικά «συνεπείς» δανειολήπτες.

Για όλους εκείνους που δεν καλύπτουν τα κριτήρια αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα ληφθεί κάποια μέριμνα;

Γιατί οι συγκεκριμένοι καταβάλουν έστω και δύσκολα τις δόσεις τους ωστόσο βλέπουν τη μηνιαία δόση του δανείου τους να έχει αυξηθεί ακόμα και 30% τους τελευταίους μήνες, λόγω της αύξησης των επιτοκίων από την ΕΚΤ.

Σιωπή από το οικονομικό επιτελείο για τους συγκεκριμένους δανειολήπτες,
παρόλο που είχαν ακούσει τον Πρωθυπουργό κ.Μητσοτάκη, «υπερήφανα» να λέει πως «θα τους στηρίξει γιατί είναι συνεπείς». Συνειδητοποιούν -δυστυχώς-πως όλα αυτά που δεσμεύτηκε να κάνει για να τους ανακουφίσει δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία ακόμα επικοινωνιακή «φούσκα»…

Υ.Γ. 1 Θυμόμαστε όσους ταλαιπωρήθηκαν πριν από 14 μήνες στην Αττική Οδό λόγω του χιονιά και άκουσαν τον πρωθυπουργό της χώρας να εξαγγέλει αποζημίωση 2000 ευρώ…μπορούν εύκολα να καταλάβουν τι εννοούμε.

Υ.Γ. 2 Πολλά περισσότερα θα μπορούσαν όμως να πουν πληττόμενοι συμπολίτες μας από τις φωτιές σε ΜΑΤΙ και Εύβοια που κόστισε πολλές ανθρώπινες ζωές.

Υ.Γ. 3 Το δυστύχημα στα Τέμπη με τον θάνατο τόσων νέων και αθώων ανθρώπων βάζει οριστικό τέλος στα επικοινωνιακά τρικ. Η πολιτική πλέον της μόχλευσης ψήφων με παροχολογία δεν πείθει.

Εδώ και τώρα καθαρές κουβέντες και λύσεις.