Υποψήφιος Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών

Μαζί για το Νότο που θέλουμε!

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καλύπτουν τα στελέχη τους…

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους, έθεσε εκτός ψηφοδελτίων του στη Μαγνησία, το γιατρό Νικόλαο Χαυτούρα, που χορήγησε αναρρωτική άδεια στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ, που εμπλέκεται στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Παρόλο που η παρατυπία του δεν σχετίζεται άμεσα με την τραγωδία και δεν παρακωλύει με κανένα τρόπο τη δικαστική και πειθαρχική έρευνα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέδειξε τη δέουσα ευθιξία και τα πολιτικά αντανακλαστικά, να λάβει μια τέτοια απόφαση λόγω της κρισιμότητας των στιγμών και της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε ως κοινωνία, με τον αδόκητο χαμό 57 συνανθρώπων μας.

Αυτή την πράξη ευθύνης, η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν την ακολούθησε. Δέχτηκε απλά την παραίτηση του πολιτικά υπευθύνου της πολύνεκρης τραγωδίας Υπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος οκτώ μέρες πριν το δυστύχημα διαβεβαίωνε δημόσια στη Βουλή για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Και αντί να τον αποπέμψει από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση των ΑΡΙΣΤΩΝ τον επιβραβεύει να εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του στην νέα Βουλή, γιατί εκτέλεσε ΑΡΙΣΤΑ τα καθήκοντα του. Αλγεινή εντύπωση και βαρύτατο πολιτικό ολίσθημα η απόφαση τους.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν ξεχνάμε και θα το τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία, την περιφρονητική και απαξιωτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους θεσμούς και την Δικαιοσύνη, αφού διατηρεί στα ψηφοδέλτιά του, τον ομόφωνα καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, πρώην υπουργό και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά.

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προσπαθούμε να φέρουμε ένα νέο πολιτικό ήθος, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος, προς όφελος του ελληνικού λαού.