Υποψήφιος Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών

Μαζί για το Νότο που θέλουμε!

Η θέση μου για Πολάκη και Παππά.

Η απαράδεκτη και προσβλητική επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζιτών, καταδεικνύει το πως βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τη δεύτερη φορά Αριστερά.

Η ευθύνη των συνεχιζόμενων άστοχων και απειλητικών δηλώσεων, που εξαπολύει ο κ. Πολάκης κατά καιρούς εναντίον πολιτικών και δημοσίων προσώπων, βαραίνει αποκλειστικά την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα προσωπικά. Τα όσα λένε για δήθεν αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια είναι να για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Αν προστεθεί και η καταδίκη του κ. Παππά για το σκάνδαλο με τις τηλεοπτικές άδειες, τότε αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κάλυψη που προσπαθεί να δώσει ο κ. Τσίπρας και στους δύο πρώην υπουργούς του και στενούς συνεργάτες του. Η μόνη καθαρή και έντιμη πολιτική στάση θα έπρεπε να ήταν η από «χθες» αποπομπή τους από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο. Γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποτελούμε τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική προοδευτική πρόταση που θα αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα μας κάνει και πάλι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

#me_syrigo_stanotia
#pasok #kinima_allagis